Sport

Nogomet, Championship

Redknapp: Kranjčar je sjajan nogometaš, sretan sam što ga imam

Redknapp: Kranjčar je sjajan nogometaš, sretan sam što ga imam

Menadžer engleskog drugoligaša QPR-a Harry Redknapp uvjeren je da će klub imati velike koristi od dolaska hrvatskog nogometaša Nike Kranjčara.

Podsjetimo, 29-godišnji je veznjak u samoj završnici prijelaznog roka došao u QPR na posudbu iz kijevskog Dinama. Zbog ozljede još uvijek nije debitirao za klub s Loftus Roada, ali očekuje se da bi mogao zaigrati ove subote kada vodeća momčad Championshipa gostuje kod Yeovila u 8. kolu.

Redknapp ne skriva da od Kranjčara očekuje da postane ključni igrač, a namijenio mu je ulogu ''desetke'', odnosno ofenzivnog veznjaka u sustavu 4-2-3-1.

- Niku mogu staviti na poziciju iza napadača. Sjajan je u toj ulozi, nešto poput Rafaela van der Vaarta kad je igrao u Tottenhamu. Kranjčar može igrati i lijevo ili skroz naprijed. Sposoban je zabiti ili odigrati pâs za nekoga ispred gola - objasnio je Redknapp.

- Niko je fantastičan nogometaš i presretan sam što ga imam. Tražio je da dođe ovdje, transfer se 'kuhao' neko vrijeme. U Ukrajini nije igrao i jasno je dao do znanja da se želi vratiti kući u London - dodao je 66-godišnji stručnjak.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.