Sport

Košarka, Eurocup

Eurocup: Popović slavio u Sieni

Eurocup: Popović slavio u Sieni

Hrvatski se košarkaši nisu posebno istaknuli u srijedu navečer, na otvorenju drugog kruga Eurocupa.

Ruski Himki je, u skupini K, na gostovanju pobijedio Montepaschi Sienu 75-69. Marko Popović je u pobjedničkoj momčadi odigrao 23 minute, te je postigao 11 poena uz skok i asistenciju. No, Popovićev je šut bio loš, pa je za dva gađao 1-3, a za tri poena 1-6. Nepogrešiv je, pak, bio s linije slobodnih bacanja (6-6).

Krešimir Lončar je igrao 17 minuta i ubacio je 10 poena uz šest skokova, ali je imao i četiri izgubljene lopte. Za dva poena je gađao 5-10, dok je promašio jednu tricu.

U skupini L je Bilbao Basket pao u Beogradu kod Crvene zvezde (105-87). Od Hrvata je u baskijskoj momčadi najbolji bio Damir Markota sa osam poena, dva skoka i dvije asistencije. Za dva je gađao 1-2, a za tri 2-2. Fran Pilepić je uz vrlo slab šut (1-2 za dva i 1-6 za tri) ubacio pet poena, te je imao jedno dodavanje. Najmanje je igrao Zoran Vrkić koji je ubacio tri poena (0-1 za dva i 1-2 za tri) uz jedan skok.

I u skupini N je Leon Radošević ubacio tri poena u pobjedi Albe u Berlinu protiv Strasbourga 72-70. Imao je i dva skoka, jednu asistenciju, te loš šut iz igre 1-7.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.