Sport

Nogomet, Primera

Primera: Sevilli samo bod kod Elchea

Primera: Sevilli samo bod kod Elchea

U posljednjoj subotnjoj utakmici 19. kola prve španjolske nogometne lige Sevilla našeg Ivana Rakitića remizirala je kod Elchea odigravši 1-1.

Junak domaće momčadi umalo je ponovno bio Cristian Herrera, koji je matirao gostujućeg vratara Beta u 82. minuti, svega tri minute nakon što je ušao u igru umjesto Carlesa Gila. Zanimljivo, drugi je to pogodak Herrere ove sezone, a na gotovo identičan način je srušio Valenciju u studenom prošle godine.

Herrera (22) je i tada ušao u 79. minuti, ali mu je trebalo pet minuta da zabije za pobjedu 2-1. Nastup protiv Seville bio mu je ujedno peti u karijeri (u Primeri) u dresu Elchea.

Bod gostima spasio je Daniel Carrico u pretposljednjoj minuti regularnog dijela utakmice, nakon što ga je loptom poslužio Antonio Reyes. Hrvatski je reprezentativac odigrao svih 90 minuta u redovima gostiju.

Sevilla je propustila priliku sasvim se približiti četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice, posljednjem koje dogodine vodi u natjecanje Lige prvaka, a koje trenutno drži Athletic Bilbao sa šest bodova više.

Primera, 19. kolo:

Athletic Bilbao - Almeria 6-1 (Mikel Rico 6, Herrera 10, Laporte 30, Aduriz 52, Ibai 68, 87-11m / Barbosa 34)

Celta - Valencia 2-1 (Charles 50, 78 / Dani Parejo 23)

Atletico Madrid - Barcelona 0-0

Elche - Sevilla 1-1 (Herrera 82 / Caricco 89)


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.