Sport

Nogomet, Primera

Simeone: Nema isprika za poraz u Almeriji

Simeone: Nema isprika za poraz u Almeriji

Trener nogometaša Atletico Madrida Diego Simeone nije želio tražiti alibije za neočekivani poraz od Almerije u 23. kolu španjolskog prvenstva.

Atletico je u Andaluziji poražen s 2-0 čime je nakon samo tjedan dana ostao bez prvog mjesta na ljestvici Primere. Prestigao ga je, naime, gradski rival Real Madrid koji ima isti broj bodova (57), ali i bolju gol-razliku.

Atletico je u Almeriji bio bez prvog vratara Thibauta Courtoisa koji se ozlijedio neposredno prije utakmice, pa ga je na golu zamijenio Daniel Aranzubia koji je ispao nesretna figura dvoboja. Kod prvog pogotka ga je lopta preletjela u visokom luku i ušla u gol, a nakon toga je traljavo reagirao kod pokušaja ispucavanja. Zongo mu je ukrao loptu, pa ga je Aranzubia povlačio dok je domaći igrač pokušavao gurnuti loptu u mrežu. Gostujući vratar dobio je crveni karton, a kako je Simeone već obavio sve tri izmjene, na gol je stao Gabi.

- Bila je to utakmica u kojoj se naš suparnik nije branio, već je pokušavao igrati. U prvom smo poluvremenu mogli povesti, imali smo prilike, ali takav je nogomet. Ne tražimo isprike. Ne možemo kriviti ni suca, ni vjetar, ni nešto treće. Almeria je napravila sjajan posao i čestitam joj na tome - rekao je Simeone.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.