Sport

Nogomet, Premiership

Mata: Bit ću zreliji igrač kada izađemo iz krize

Mata: Bit ću zreliji igrač kada izađemo iz krize

Manchester United nikako ne uspijeva u potpunosti proigrati te bilježi jednu od najlošijih sezona u dugo godina. Posljednji poraz od Liverpoola 3-0 dodatno je uzdrmao Unitedove ambicije za izlaskom na europsku scenu sljedeće sezone.

Na Old Traffordu su se nadali kako će se sezona potpuno promijeniti dolaskom Juana Manuela Mate, ali niti on nije pomogao. Mata je vrlo razočaran, ali očekuje kako će se vrlo brzo sve okrenuti na stranu Uniteda.

- Znam da su navijači, jednako kao i mi, vrlo ljuti, ali uopće ne sumnjam da će oluja uskoro proći i da će se ukazati sunce. Nitko nije rekao da će biti lako, ali to je nogomet. Nekada vam pruži sjajne trenutke, a nekada i razočaranja s kojima se morate nositi i pokazati ponos i profesionalnost do kraja. Siguran sam da ću biti zreliji igrač kada sve ovo prođe - napisao je Mata na svom blogu.

Mata tvrdi kako nije bilo pogreške u pripremi za susret s Liverpoolom i da je momčad dobro izgledala na treningu.

- Tijekom tjedna smo jako dobro radili i s velikim nadama smo ušli u ovaj susret. Međutim sve je otišlo krivim smjerom. Upisali smo težak poraz i dat ćemo sve od sebe da ga nadoknadimo u narednim susretima.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.