Sport

Hrvatska nogometna reprezentacija

Iličević: Ako ostanem zdrav, vjerujem da ću biti u Brazilu

Iličević: Ako ostanem zdrav, vjerujem da ću biti u Brazilu

Ivi Iličeviću najveći problem u karijeri predstavljale su brojne ozljede, no sada je zdrav i spreman za završnicu sezone. Veznjak HSV-a vjeruje i u odlazak na Svjetsko prvenstvo ukoliko se ne pojave novi problemi.

HSV se nalazi u teškoj situaciji i u borbi za opstanak u društvu najboljih njemačkih klubova, ali s oporavljenim Ivom Iličevićem posao bi trebao biti nešto lakši. Hrvatski reprezentativac vjeruje da njegova momčad može izboriti opstanak.

- Definitivno možemo i jako sam sretan što mogu pomoći u tome. Imao sam dosad toliko problema i nesreće, želim dati svoj doprinos - rekao je Iličević za Hamburger Abendblatt.

I ove sezone Iličević je imao puno problema i više je bio izvan travnjaka nego na njemu. Uz probleme s ozljedama stigla je i smrt oca kojem posvećuje svoje nastupe.

- Ne događa se baš često da upišem dva uzastopna nastupa. Smrt oca me dodatno pogodila, za njega sam igrao prije i igrat ću i sada. Njemu je bilo najvažnije da me vidi na terenu i njegova smrt je najgora stvar koja mi se dogodila.

 

Podršku mu daje izbornik Niko Kovač koji ne skriva kako je Iličević u njegovim ozbiljnim planovima.

- Ukoliko ostanem zdrav, vjerujem da ću ići u Brazil. Dobivam pozitivne signale od izbornika, nastup protiv Brazila bio bi ispunjenje sna - rekao je mladi hrvatski veznjak.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.