Sport

Nogomet, Liga Prvaka

Xavi Hernandez: Očekivali smo ovakvu utakmicu, rezultat nije dobar

Xavi Hernandez: Očekivali smo ovakvu utakmicu, rezultat nije dobar

Xavi Hernandez, veznjak Barcelone, nije bio zadovoljan rezultatom 1-1 koji je njegova momčad ostvarila u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Atletico Madrida na svom terenu.

- Očekivali smo ovakvu utakmicu protiv snažne Atleticove momčadi. Imali smo prevlast u posjedu lopte i veći broj šansi, ali Atletico je obrambeno odradio jako dobro svoju zadaću. Snažno su se borili i zabili su fantastičan pogodak. Ovo nije dobar rezultat za nas, ali u Madridu u uzvratnom ogledu idemo po pobjedu - najavio je Xavi.

Atleticov belgijski reprezentativni vratar Thibaut Courtois imao je nekoliko odličnih intervencija, pa mu je nakon utakmice na tome čestitao i Lionel Messi.

- Mislim da smo odigrali dobro. Slično ćemo igrati i u uzvratnoj utakmici u kojoj ćemo nastojati zatvoriti napade Barcelone i prijetiti im iz kontranapada. Znamo da ćemo na Vicente Calderonu uživati golemu podršku navijača koji će nam biti poput igrača više na terenu - rekao je Courtois.

- Naporno smo radili svih 90 minuta protiv sastava vrhunske kvalitete kao što je Barcelona. Držimo da smo odigrali veliku utakmicu i sada se jako radujemo uzvratu na Calderonu na kojem ćemo pružiti naš maksimum - dodao je Atleticov portugalski 32-godišnji veznjak Tiago Mendes.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.