Sport

Nogomet, Liga Prvaka

Klopp: Ništa nije gotovo

Klopp: Ništa nije gotovo

- Dat ćemo sve od sebe sutra i dati navijačima što zaslužuju, strastvenu izvedbu Borussije Dortmund - najavio je uzvratni četvrtfinalni ogled nogometne Lige prvaka protiv Reala Borussijin trener Jürgen Klopp.

- Postava će biti malo drugačija nego u Madridu, a mi ćemo dati naš maksimum protiv vrlo jake momčadi. Prošle smo godine izgubili u finalu, a ove godine ćemo, izgleda, ispasti u četvrtfinalu. Ali ništa još nije gotovo - dodaje Borussijin trener.

Prošle je sezone Borussia izbacila Real u polufinalu, ali ove sezone teško će ponoviti podvig budući iz prve utakmice imaju zaostatak 3-0..

- Mi smo u ovom trenutku specijalisti za druga poluvremena, što će biti sutra...drugo poluvrijeme četvrtfinala. Real Madrid je jedan od favorita za osvajanje Lige prvaka. Mi se želimo bolje braniti i koristiti naše prilike bolje nego u Madridu.

Klopp bi u sutrašnjoj utakmici trebao imati na raspolaganju vratara Romana Weidenfellera po oporavku od ozljede ruke, za razliku od Sebastiana Kehla koji je suspendiran.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.