Sport

Nogomet, Kup Kralja

Martino: Naša je obaveza boriti se za naslov do kraja

Martino: Naša je obaveza boriti se za naslov do kraja

Raspoloženje u Barceloninim redovima nakon poraza u finalu Kupa kralja dodatno je narušeno, a trener Gerardo Martino tvrdi kako će se njegova momčad do samog kraja boriti za preostali trofej.

Nakon ispadanja iz Lige prvaka, Barcelona je ostala i bez trofeja Kupa kralja. Preostala je još tek jedna mogućnost osvajanja trofeja i to vrlo mala u španjolskom prvenstvu gdje Barcelona zaostaje za madridskim rivalima Atleticom i Realom. Gerardo Martino ne gubi nadu i obećava borbu za naslov prvaka do samog kraja.

- Moramo ići dalje i nastaviti boriti se za naslov prvaka Španjolske. Ovo je za nas veliki udarac jer smo imali velika očekivanja, borili smo se, željeli smo pobjedu, ali jednostavno nije išlo. Žao mi je zbog navijača koji su nam pružali veliku podršku i zato imamo obavezu boriti se za naslov do posljednjeg kola - rekao je Martino.

Barcelonin stručnjak tvrdi kako nema previše prostora za promjenu igre i da Barcelona jednostavno mora doći do prvog gola u susretu.

- Mi imamo način igre koji je teško modificirati ili mijenjati. Ne igramo s dugačkim loptama na klasičnu devetku, koristimo puno dodavanja i savršenom čitamo prostor. Problem se javlja kada protivnik dođe prvi do pogotka. I ovdje nam je nedostajalo preciznosti i odlučnosti u posljednjih 20-25 metara.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.