Sport

Nogometni Mercato

Daily Mail: Balotelli se želi vratiti u Premierligu

Daily Mail: Balotelli se želi vratiti u Premierligu

Daily Mail donosi niz informacija i spekulacija vezanih uz prijelazni rok. Jedna od njih kaže kako se Mario Balotelli, bivši napadač Manchester Cityja, želi vratiti u Premierligu.

Milanov napadač zasićen je rasizmom kojeg trpi u Italiji i shvatio je kako život na Otoku i nije bio tako loš, piše autor. Njegove potencijalne destinacije su Arsenal i Liverpool.

Arsenal pregovara s Real Madridom oko mogućeg transfera Karima Benzeme, ali će se raspitati i kod Balotellijevog tima za mogući prelazak. Liverpool bi za njegove usluge postao zainteresiran ukoliko proda Luisa Suareza Real Madridu ili Barceloni nakon Svjetskog prvenstva.

Rio Ferdinand, Joe Cole, Gareth Barry, Frank Lampard i Ashley Cole nalaze se navodno na popisu želja Harryja Redknappa, menadžera Queens Park Rangersa koji je u subotu uveo taj klub iz zapadnog Londona u Premierligu. Iskusni menadžer se nada da će Loic Remy, koji je prošlu sezonu odigrao na posudbi u Newcastleu, ostati u klubu.

Ashleyja Colea želi i Tottenham, Liverpool je također pokazao zanimanje, ali je iskusni lijevi bek, kojeg Chelsea neće zadržati, navodno prijateljima rekao kako nije sklon pojačati nekog od Chelseajevih rivala.

Yaya Toure želi bolje uvjete u Manchester Cityju, odnosno 300.000 funti tjedno, jer u njegovom taboru vjeruju kako bi vezni igrač iz Obale Bjelokosti trebao imati barem jednake uvjete kao i Wayne Rooney u Manchester Unitedu, ako ne i bolje, nastavlja autor teksta. Njegovi izvori tvrde da City želi zadržati Tourea, ali mu neće ponuditi tako izdašni ugovor.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.