Sport

Nogomet, SP 2014

Agent: Rossi je definitivno nesretan zbog izostavljanja

Agent: Rossi je definitivno nesretan zbog izostavljanja

Iako se napadač Fiorentine Giuseppe Rossi nadao odlasku na Svjetsko prvenstvo, izbornik Italije Cesare Prandelli odlučio je umjesto njega na konačni popis putnika za Brazil uvrstiti Lorenza Insignea.

Rossi je u minuloj sezoni zabio 16 ligaških golova za svoju momčad, iako je u ovoj kalendarskoj godini startao samo dva puta u početnoj postavi, s obzirom na dugotrajnu ozljedu koljena. Činilo se da je ipak dobio utrku s vremenom, u subotu je u prijateljskoj utakmici protiv Irske u Londonu (0-0) odigrao 71 minutu. Cesare Prandelli na kraju ga je svejedno prekrižio, što je izazvalo veliko iznenađenje u talijanskoj i svjetskoj nogometnoj javnosti.

- Najbolje što se u ovom trenutku može učiniti jest prihvatiti Prandellijevu odluku. Jesam li iznenađen? Nisam, kao što ne bih bio iznenađen ni da je uvršten na popis. Zapravo ne mogu reći da sam bilo što očekivao. Komuniciram s Rossijem putem poruka. Definitivno je nesretan, nema nikakve sumnje oko toga. Radio je naporno pet mjeseci kako bi se našao na popisu za Svjetsko prvenstvo. Na kraju se to nije dogodilo. Jasno da ne može biti sretan - izjavio je Rossijev agent Federico Pastorello za Calcio News 24.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.