Sport

Nogometni mercato

Diego Costa prošao liječnički pregled, slijedi potpis ugovora!

Diego Costa prošao liječnički pregled, slijedi potpis ugovora!

Španjolski nogometni reprezentativac Diego Costa definitivno napušta redove madridskog Atletica. Nakon što je odbio produženje ugovora, obavio je liječnički pregled u Londonu i potpisat će ugovor s Chelseajem.

Nema više nikakve dvojbe, Diego Costa odlazi iz madridskog Atletica i pojačat će redove Chelseaja. Kako javlja pouzdani BBC, španjolski reprezentativac uspješno je obavio liječnički pregled i očekuje se skori potpis ugovora.

Madridski Atletico će na ime odštete dobiti oko 40 milijuna eura, a društvo Costi u Londonu mogao bi praviti Thibaut Courtois koji je, inače, Chelseajev igrač. Courtoisu je Jose Mourinho poručio da ga želi vidjeti u Londonu i čini se da će Belgijac biti vraćen s posudbe.

El Mundo Deportivo već je objavio ranije kako je Atletico nudio Costi produženje ugovora uz puno veća primanja, ali i veću odštetnu klauzulu, no ovaj je to odbio.

Costa je ove sezone u dresu madridskog Atletica postigao 35 pogodaka u 44 susreta i u Chelseaju smatraju kako će s njim riješiti problem neefikasnosti napadača.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.