Sport

Nogometni mercato

Arsenalu previsoka odšteta za Mandžukića?

Arsenalu previsoka odšteta za Mandžukića?

Premierligaš Arsenala će morati platiti više nego što je mislio ako želi u svoje redove dovesti napadača hrvatske reprezentacije Marija Mandžukića, piše London Evening Standard.

Autor članka podsjeća da je nogometaš Bayerna jedna od glavnih ovoljetnih meta Arsenalova menadžera Arsenea Wengera. No, prepreku zasad navodno predstavlja cijena od 20 milijuna funti koju su postavili Bavarci. Plaća od oko 60.000 funti tjedno ''topnicima'' ne bi bila problem, ali Standard ističe da u Arsenalu smatraju da je iznos odštete nešto veći od Mandžukićeve vrijednosti.

Također, u članku se navodi da su glavni protukandidati Arsenalu za dovođenje Mandžukića njegov bivši klub Wolfsburg, te milanski Inter. Njemački su mediji nedavno intenzivno pisali o navodnom zanimanju Wolfsburga, premda su čelnici kluba demantirali da pregovaraju o povratku 28-godišnjeg napadača. Iz Italije su, pak, stizale vijesti o interesu Juventusa i Milana, a od prije nekoliko je dana u utrci navodno i Inter. Chelsea više nije u igri, tvrdi Standard, jer je praktički sve dogovorio s Diegom Costom iz Atletico Madrida, pa je teško vjerovati da bi Mandžukić pristao doći u klub u kojem ne bi bio prvi izbor za napad.

Naš je nogometaš, podsjetimo, nakon dvije sezone u Bayernu odluči otići s Allianz Arene jer mu, prema vlastitom priznanju, ne odgovara stil igre koji forsira trener Pep Guardiola.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.