Sport

Nogomet, Serie A

Serie A: Udinese slavio kod Lazia

Serie A: Udinese slavio kod Lazia

Senad Lulić ušao je u 59. minuti u igru umjesto Christiana Ledesme, u 88. zaradio žuti karton. Igor Bubnjić ostao je na Udineseovoj klupi

Lazio je dominirao, ali slavi Udinese. U posljednjoj utakmici 4. kola talijanske Serie A, gosti iz Friulija slavili su u Rimu pogotkom Francuza Cyrila Thereaua u 26. minuti. S desne strane dodao mu je Silvan Widmer, a Francuz je pravodobno utrčao u sredinu i loptu poslao pod gredu.

Imali su domaći čak 18 udaraca prema vratima gostiju, od toga osam u okvir gola. Gosti ukupno pet, a tek dva u okvir. Dovoljno da jedna lopta pronađe put do Marchettijeve mrežu. Velike zasluge za pobjedu idu i na račun Udineseovog vratara Karnezisa.

Senad Lulić ušao je u 59. minuti u igru umjesto Christiana Ledesme, ali bh. reprezentativac nije promijenio rezultatski zaostatak svoje momčadi. Kod gostiju, Igor Bubnjić ostao na Udineseovoj klupi.

Udinese je ovom pobjedom s devet bodova izbio na treće mjesto ljestvice, bolji su samo Juventus i Roma. Lazio je ostao na učinku od jedne pobjede i tri poraza, pa je na skromnom 15. mjestu.
Povezani

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.