Sport

Nogomet, Serie A

Serie A: Lazio se vratio na drugo mjesto

Serie A: Lazio se vratio na drugo mjesto

U susretu 36. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio je na gostovanju pobijedio Sampdoriju 1-0 i ponovo se probio na drugo mjesto Serie A.

Pogodak odluke postigao je Santiago Gentiletti u 54. minuti.

Danas je odigran i veliki derbi između Intera i Juventusa, a "Stara dama" je na San Siru pobijedila 2-1. Domaćin je poveo u devetoj minuti nakon što je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović pucao po golu, a Mauro Icardi skrenuo loptu i tako prevario Marca Storarija. Talijanski prvak i finalist Lige prvaka je izjednačio iz jedanaesterca u 42. minuti, a pogodak je postigao Claudio Marchisijo. Sedam minuta prije kraja susreta Alvaro Morata je donio pobjedu torinskoj 'Staroj dami' nakon loše reakcije domaćeg vratara Samira Handanoviča. Brozović je igrao za Inter do o 82. minute kada ga je zamijenio Lukas Podolski, dok je Mateo Kovačić odigrao cijeli susret za Inter.

Juventus je još ranije osigurao naslov prvaka, a trenutačno vodi sa 83 boda. Lazio je drugi sa 66 bodova, a Roma je treća sa 64 boda i utakmicom manje. Inter je osmi sa 31 bodom manje od prvaka.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.