Sport

Nogomet, Liga prvaka

Ivan Rakitić: Za nas je svaka utakmica novi ispit

Ivan Rakitić: Za nas je svaka utakmica novi ispit

Hrvatski reprezentativac nije očajavao nakon poraza Barcelone od PSG-a te smatra kako bi remi bio najpravedniji rezultat

GHrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je utakmicu za zaborav u porazu Barcelone kod PSG-a u 2. kolu skupine F Lige prvaka. Tek dva lucidna proigravanja, kao podsjetnik o kakvoj je klasi riječ, nisu bila dovoljna da značajnije pomognu Kataloncima u lovu na prednost koju je PSG imao u većem dijelu utakmice, a dojam pogoršava i činjenica da je Raketa, sa vratarom Ter Stegenom, kriv za drugi pogodak domaćina.

No, veznjak Barcelone nije očajavao nakon dvoboja u kojem je osim prvog poraza u sezoni njegova momčad primila i prve pogotke.

"PSG se zna braniti, jaki su otraga. Pokušali smo igrati svoju igru i na kraju smo poraženi, iako je po meni najpravedniji rezultat remi. Ali to je nogomet...", izjavio je hrvatski reprezentativac i dodao:

"Moramo još raditi, sezona je tek počela, no ne brinem se nimalo. Za nas je svaka utakmica novi ispit, ali na pravom smo putu, imamo viziju naše igre koja je dobra i toga ćemo se i dalje držati. Ovaj dan je morao doći, ali uvjereni smo da je naša igra dobra te da ispravne ideje stoji iza nje. I nastavit ćemo raditi kao i dosad", zaključio je 26-godišnji veznjak katalonskog diva.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.