Sport

Nogomet, Kvalifikacije za Euro 2016

Del Bosque: Casillas i De Gea mijenjat će se na golu

Del Bosque: Casillas i De Gea mijenjat će se na golu

"Odlučili smo napraviti promjene i moramo se pobrinuti da se radi o lakim tranzicijama. I Casillas i De Gea mogu braniti", rekao je španjolski izbornik o vratarima

Vicente del Bosque bio je zadovoljan pobjedom Španjolske protiv Luksemburga 4:0, a kako i ne bi kad je Diego Costa u sedmom nastupu za furiju konačno zabio.

No utakmicu je obilježio i debi Davida De Gee na golu, koji je zamijenio Iker Casillasa. Vratar Real Madrida izgubio je mjesto među vratnicima sinoć nakon što je pridonio porazu od Slovačke pacerskim golom. No španjolski izbornik tvrdi da je jedina stvar sigurna, a to će biti redovite promjene na golu.

"Odlučili smo napraviti promjene i moramo se pobrinuti da se radi o lakim tranzicijama. I Casillas i De Gea mogu braniti. Moraju se naučiti da će se mijenjati na golu", rekao je Del Bosque i osvrnuo se na utakmicu:

"Trebali smo češće ići prema naprijed i pronaći više ritma. U drugom dijelu očekivali smo više, bilo je manje atraktivno, ali efektnije. Igrali smo sporije što nije odgovaralo publici."


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.