Sport

Nogomet, Primera

Carlo Ancelotti ima problema sa Iscom

Carlo Ancelotti ima problema sa Iscom

Još jedna briljantna utakmica. Do 10. minute već je bilo 1:0 za Real, do kraja vidjeli smo - golijadu. Majstorske poteze najvećih zvijezda. Cristiano Ronaldo više je asistirao nego zabijao, no cilj je ispunjen, nova impresivna pobjeda.

Portugalac se nije smirio dok nije zabio, ipak bilo bi previše da je spojio dvije utakmice bez gola. Serija ide dalje, upisana je i 13. pobjeda u nizu u svim natjecanjima, Real suvereno vlada na svim frontovima. Ipak...

No, ne razumijem sve te rotacije koje radi Carlo Ancelotti. Iker Casillas je "sveta krava", ostali se vrte, možda i previše. Pogotovo kad je u pitanju Isco. Publika ga voli, odličan je igrač, no on dobiva vrijeme "na kapaljku". U posljednjoj utakmici tek sedam minuta. Ako ne računamo sudačku nadoknadu.

Kad je ušao dobio je enormne ovacije, na kraju se odužio asistencijom - Ronaldu. Takav igrač morao biti dobiti više.

Isco je prošlu cijelu sezonu pokušavao zadovoljiti naredbe i zamisli Carla Ancelottija u sredini i prilagoditi se tome, jer pored BBC-a (Benzema, Bale, Cristiano) ne bi dobio priliku, no očito je da taj zadatak nije ispunio kako je to Carlo zamislio. I zato mu je dolazak Tonija Kroosa otežao situaciju, donio minute - na kapaljku,

Klasična "desetka" ne uklapa se u zamisli slavnog trenera. Pokušao je i s promjenom pozicije, ono što je dobro radio sa Di Marijom, no očito je da dečko iz Andaluzije ne posjedukje takvo nogometno znanje kao Argentinac.

Zvijezda je počela gubiti sjaj, dobivati "mrvice". Pitanje je koliko će on biti zadovoljan takvim raspletom situacije.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.