Sport

Nogometni mercato

Benitez nagovorio Isca da ostane u Realu

Benitez nagovorio Isca da ostane u Realu

Izvori bliski madridskom Realu potvrdili su kako su čelnici kraljevskog kluba, prije svih novi trener Rafa Benitez, uspjeli riješiti jedan od najvećih problema u momčadi - nadareni veznjak Isco (23) odlučio je ostati u Madridu iako je prije nekoliko tjedana izrazio želju za odlaskom.

Isco je samo realno razmišljao jer je mjesto u početnih 11 izgubio povratkom Luke Modrića i Jamesa Rodrigueza nakon ozljeda, a situacija se dodatno zakomplicirala nakon što su kraljevi najavili kupovinu još jednog veznog igrača.

Isco je stoga odlučio zatražiti 'izlaz'. No izvori bliski klubu potvrdili su kako ga je razuvjeriti uspio novi strateg Reala Rafa Benitez koji mu je u telefonskom razgovoru objasnio da najozbiljnije računa na njegovu pomoć u sljedećoj sezoni.

Stoga je nadareni Isco odlučio ostati, iako je imao otvoreni poziv menadžera Manchester Cityja Manuela Pellegrinija koji ga je svojedobno vodio u Malagi. Isco je 'proizvod' omladinske škole Valencije, a 2011. je stigao u Malagu za šest milijuna eura. Nakon samo dvije sezone kupio ga je madridski Real, a Malaga je za njega dobila čak 30 milijuna eura! U protekle dvije sezone Isco je za Real odigrao 106 utakmica u svim natjecanjima, te je zabio 17 golova uz 23 asistencije.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.