Sport

Nogomet

Baldasar se ispričao HNS-u i UEFA-i zbog nasilnog ponašanja huligana

Baldasar se ispričao HNS-u i UEFA-i zbog nasilnog ponašanja huligana

Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar uputio je ispriku Hrvatskom nogometnom savezu (HNS) zamolivši da se isprika prenese i sucima UEFA-futsala zbog nedavnog nasilnog ponašanja huligana u tom grada koji su prekinuli službenu večeru tijekom UEFA-inog seminara futsalskih sudaca.

"Nasilno ponašanje i huliganski ispadi nisu način rješavanja problema i Grads Split oštro osuđuje divljanje huligana tijekom večere sudaca EUFA futsala i predstavnika HNS-a u jednom splitskom restoranu. Tim činom osramoćen je grad i nanesena je šteta i Splitu i nogometu", priopćio je u četvrtak ured splitskog gradonačelnika Ive Baldasara.

Izgred se dogodio u utorak oko 22 sta kada je skupina maskiranih huligana upala u restoran i prekinula večeru sudaca iz UEFA-e i HNS-a. Huligani su pritom razvili trasparent s natpisom protiv UUFA-e.

Baldasar je danas istaknuo kako je Split grad poznat po gostoljubivosti i uspješnom domaćinstvu brojnih događaja, posebice sportskih, a izgred poput ovog baca loše svjetlo na sliku Splita koju su velikim trudom izgradili njegovi građani i institucije.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.