Sport

Španjolska nogometna reprezentacija

Ramos i Casillas bijesni na Mourinha

Ramos i Casillas bijesni na Mourinha

Realovi igrači jako dobro poznaju stil rada portugalskog trenera, a za kojeg vjeruju da je zabranio odlazak Costi i Fabregasu na reprezentativno okupljanje

Odsustvo Diega Coste i Cesca Fabregasa iz španjolske reprezentacijre nije baš najbolje primljeno na Pirinejskom poluotoku. Iker Casillas i Sergio Ramos, prema pisanju tamošnjeg Asa, nisu baš zadovoljni s ovim scenarijem.

"Obojica itekako dobro poznaju stil rada Josea Mourinha iz vremena dok je Portugalac radio u Real Madridu. Vjeruju da je Jose stavio iznimni pritisak na Diega Costa i Cesca ne bi li stavili interese Chelsea ispred onih - reprezentativnih", piše španjolski As.

Casillas je teško živio pod Mourinhom, završio je čak na klupi. Golman je čak najavljivao odlazak iz kluba u kojem je od djetinjstva. Mou je imao problema i sa Ramosom. Tako je u nekoliko navrata, kako piše As, bio kaženjen jer je španjolsku reprezentaciju stavio ispred interesa Reala.

Diego Costa i Cesc Fabregas moraju slušati "gazdu" Moua, kako piše As, a reprezentativni interesi trenutačno su na drugom planu.

Španjolska u subotu igra protiv Bjelorusije kvalifikacijsku utakmicu za Euro 2016. godine.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.