Sport

Nogomet, Zlatna lopta

Ronaldo: Cristiano će osvojiti Zlatnu loptu

Ronaldo: Cristiano će osvojiti Zlatnu loptu

Brazilac Ronaldo je uvjeren kako je Cristiano Ronaldo i ove godine najbolji na svijetu te da će on, a ne Messi, osvojiti Zlatnu loptu

Legendarni brazislki nogometaš tvrdi kako će i ove godine Zlatna lopta u ruke Cristiana Ronalda jer je imao "nezaboravniju" godinu od Messijeve.

Kapetan portugalske reprezentacije aktualni je vlasinik prestižne titule nakon što je prošle predvodio Real Madrid do desete titule u Ligi prvaka. I ove sezone ima impresivnu statistiku, zabio je 23 gola u samo 17 utakmica u svim natjecanjima.

Leo Messi prošle sezone nije osvojio ni jednu titulu, ali u reprezentaciji je bio puno bolji, jedna pobjeda dijelila ga je od naslova svjetskog prvaka.

Ipak, bivša zvijezda brazilske reprezentacije, koja je igrala za Barcelonu i Real Madrid, smatra kako je Cristiano Ronaldo ove sezone siugran osvajač Zlatne lopte.

"Mislim da ćemo gledati reprizu prošlogodišnje ceremonije", rekao je 38-godišnji nogometni umirovljenik Ronaldo.

"Zabija mnogo golova i važan je kotačić u Realovoj igri."

"Messi je također u dobroj formi, ali ovo je bila Cristianova godina."

"Leo će svoju godinu brzo zaboraviti."

Dvostruki svjetski prvak Ronaldo, koji je prošli tjedan primljen u Goalovu kuću slavnih, osvojio je dvije Zlatne lopte i tri Fifine nagrade za igrača godine u svojoj bogatoj karijeri.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.