Sport

Nogomet, Kup Kralja

Novi sukob Ronalda i Balea

Novi sukob Ronalda i Balea

U svlačionici Reala nema mira. Nakon što ih je Atletico izbacio iz Kupa kralja navodno je došlo do žestoke svađe između Ronalda i Balea, a fizički su obračun spriječili suigrači

Španjolski su mediji otkrili kako se u svlačionici Real Madrida odvijala prava drama. Već je od ranije jasno kako se Cristiano Ronaldo i Gareth Bale ne podnose, sve su se češće verbalno obračunavali na terenu, a netrpeljivost je kulminirala nakon što ih je gradski rival Atletico izbacio iz Kupa kralja.

Ronaldo je već u nekoliko navrata vrlo nervozno reagirao na terenu, često se izderavao i vrijeđao Balea koji je sve to trpio. Do utakmice s Atleticom... Neki španjolski izvori navode kako je njihova svađa u svlačionici bila žestoka. Ronaldo je zamjerio Baleu kako je sebičan i da misli samo na sebe, a Velšanin mu je uzvratio kako je ovaj primadona te da ne vidi i ne želi priznati svoje pogreške.

Dečki su se toliko 'uživjeli' da je umalo došlo i do fizičkog obračuna. Izvori bliski Realu kažu kako su ih suigrači razdvojili u posljednji trenutak jer je sve 'mirisalo' na tučnjavu.

Opširnije na Goal.com/hr


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.