Sport

Nogomet, Liga Prvaka

Mourinho: Diego Costa nije u najboljem stanju

Mourinho: Diego Costa nije u najboljem stanju

Jose Mourinho je priznao da je zabrinut zbog forme Diega Coste, koji se vraća u početnih 11 Chelseaja u sutrašnjoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a na Parku prinčeva.

Španjolski reprezentativac nije igrao za blues od prošlog mjeseca i polufinala Liga kupa kad je Chelsea svladao Liverpool, a u toj pobjedi Costa je zbog agresivnog ponašanja dobio suspenziju od tri utakmice.

"Igrat će od početka, ali ne mislim da je dobro za igrača da tri utakmice ne igra. Nije u najboljem stanju", rekao je Mourinho i dodao:

"Istovremeno Remy i Drogba su igrali zadnje tri utakmice. Važno je za njih da dobiju minutažu i samopouzdanje i siguran sam da su obojica spremni."

Thibaut Courtois još je upitan za okršaj nakon što je prednost prošle srijede dobio Petr Čech i odradio sjajan nastup protiv Evertona.

"Ne zna još igrali li ili ne, tako da vam ne mogu reći. Mora saznati od mene, a ne iz medija. Chelsea ima dva najbolja vratara u Premier ligi, tako da je to za mene lak posao. Zadovoljan sam obojicom."

 Goal.com/eZd



Dodavanje novih komentara je onemogućeno.