Sport

Nogomet, Premiership

Mourinho: Costa ima problema, u to nema sumnje

Mourinho: Costa ima problema, u to nema sumnje

Chelsea je na gostovanju kod Hull Cityja teškom mukom stigao do pobjede 3:2. Važnost ovog slavlja istaknuo je i trener plavaca Jose Mourinho.

"Očito jako važna pobjeda Chelseaja. Odigrali smo jako dobru utakmicu. Igrali smo fantastičan nogomet do 2:0, a onda smo primili dva gola nakon čega smo pali. Uspjeli smo se oporaviti i zaslužili smo tri boda", rekao je Mourinho pa dodao:

"Tijekom tjedna smo se pripremali na Hull s tri braniča, a to su promijenili u nastavku. Rekao sam igračima na poluvremenu da sam razočaran što smo ispustili 2:0, ali to je nogomet. To je kao da imate 0:0 pa neka krenu ispočetka u nastavku i daju sve od sebe. Oni su to napravili protiv protivnika koji je bio jako dobar."

"Rekao sam im da ne razmišljaju o greškama u obrani, da imam puno povjerenje u njih."

O Remyju je Mourinho rekao:

"On uvijek daje sve od sebe. Ja sam zadovoljan kako je odigrao, on je fantastičan momčad. Costa imao problema (op.a. izašao u 75. minuti zbog ozljede), u to nema sumnje. Momčad treba golove i napadača koji ih može isporučiti kao što je on učinio u 15 minuta na terenu. Ako Costa neće moći igrati protiv Stokea za 15 dana, imamo Remyja i Drogbu."

Strijelac odlučujućeg pogotka Remy je dodao:

"Odličan trenutak za mene, ali ovo je pobjede cijele momčad. Jako je važno dobiti ovakvu utakmicu. Sad smo na vrhu, a nadam se da će tako ostati i do kraja sezone", rekao je Francuz pa dodao:

"Frustrirajuće je biti na klupi, ali mi možemo napraviti razliku. Nije važno tko igra dok god nas trener treba."

Prvi gol za Chelsea je zabio Eden Hazard.

"Jako važna pobjeda nakon remija kod kuće. Pred nama je devet finala u kojima moramo slaviti ako želimo donijeti trofej na Stamford Bridge"; rekao je veznjak plavaca pa dodao:

"Znam da Loicu nije lako na klupi, ali on je odličan igrač i važna karika."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.