Sport

Nogomet, Liga prvaka

Oblak: Sad se okrećemo prvenstvu

Oblak: Sad se okrećemo prvenstvu

Atletico Madrid ove sezone nije izgubio sedam utakmica protiv Reala, međutim u osmoj, vjerojatno najvažnijoj, su pokleknuli i porazom 1:0 oprostili se od Lige prvaka. Goste nije mogao spasiti ni odlični Jan Oblak na golu koji je u prvom poluvremenu skinuo zicer Cristianu Ronaldu, ali kod gol Chicharita nije mogao ništa.

"Jasno je da nismo sretni, ali to je nogomet, ne može se uvijek pobijediti. Imamo još šest utakmica u Primeri, moramo skupiti glave i odigrati što bolje. Cholo (op.a. trener Diego Simeone) nam je rekao da moramo dignuti glave i okrenuti se sljedećoj utakmicu. Očekujemo da ćemo biti bolji u prvenstvu", rekao je Oblak pa nastavio:

"Naša čvrstoća u obrani je plod rada svih nas, ali danas nismo uspjeli. Također, željeli smo zabiti, ali nismo uspjeli."

Osvrnuo se slovenski vratar i na crveni karton Ardi Turanu.

"Isključenje je promijenilo tijek utakmica. Ali to je sada povijest, za vikend je nova utakmica. Real je velika momčad s odličnim igračima. Ako im netko nedostaje, imaju zamjenu i to se uopće ne osjeti na terenu. Teško je igrati protiv njih, ali ostavili smo srce na terenu. Zaslužili su ovu pobjedu, a želimo im puno sreće u nastavku natjecanja."

Goal.com/hr


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.