Sport

Nogomet, Liga prvaka

Rakitić: Sad želimo do kraja!

Rakitić: Sad želimo do kraja!

Ivan Rakitić drugu godinu za redom ima priliku podići europski trofej. Prošle godine slavio je kao kapetan sa Sevillom u Europskoj ligi, ove sezone njegova Barcelona je došla do finala Lige prvaka izbacivši Bayern, unatoč poraz u uzvratu (2:3).

"Bila je ovo vrlo teška utakmica za nas. Igrali smo protiv jedne od najboljih momčadi na svijetu. Kroz dvije utakmice napravili smo dobar posao. S rezultatom iz prvog dvoboja sve je ipak bilo lakše u uzvratu, ali bila je ovo velika utakmica. Sad želimo ići do kraja", kazao je Rakitić nakon utakmice za ITV.

Hrvatski veznjak želio je zahvaliti treneru Luisu Enriqueu. "Naš trener zbilja nam je važan, bez njega bi ovaj uspjeh bio nemoguć. Svatko je dao svoj doprinos, nadam se da ćemo podignuti trofej u Berlinu", dodao je Rakitić koji nije želio prognozirati ishod drugog polufinala u kojemu Real u Madridu sutra lovi zaostatak 1:2 protiv Juventusa.

"To nam doista nije važno. Respektiramo svaku momčad, tko god da dođe u finale. Ne razmišljamo o Realu. Najvažnije je da smo osigurali odlazak u Berlin i da se dobro pripremimo za finale", zaključio je Barcelonin veznjak.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.