Sport

Nogomet, HNL

Kek: Velika nam je želja pobijediti Hajduk

Kek: Velika nam je želja pobijediti Hajduk

Nogometaši Rijeke i Hajduka sutra u 19 sati na Kantridi igraju Jadranski derbi, u sklopu 6. kola hrvatskog prvenstva.

"Utakmica je to koja nosi tenzije i emocije. Igramo na novom stadionu i naša je velika želja da izađemo iz ove utakmice kao pobjednici. Sigirno je da će igrači spremni, dovoljno motivirani i uz puno optimizma i samopouzdanja dočekati susret", najavio je trener Riječana Matjaž Kek.Kek je svjestan da ih čeka težak protivnik jer Splićani na Kantridu stižu puni samopouzdanja s kontinuitetom dobrih igara u Europi.

"Stiže nam Hajduk koji je poletan i pun optimizma s dobrim rezultatima u Europi, te pobjedom protiv Lokomotive. To je sigurno izazov za nas", rekao je Kek i dodao kako od svojih igrača traži maksimum na treningu jer tada ni rezultat neće izostati.

"Još uvijek mi fali onaj dio gdje bi igrači trebali u svakoj sekundi treninga ići naprijed i uzimati ono što će donijeti rezultat. Rezultat će doći samo kroz rad. Maleš nam je donio čvrstinu, iako nam nedostaje tranizcija kada osvojimo loptu. Tražit ću u tom dijelu igre od Sharbinija veći udio." Susret je najavio i Mate Maleš koji je svjestan težine utakmice.

"Dolazi jedan dobar Hjaduk, respektiramo ga. Mi smo spremni, vjerujemo u sebe i moramo se dobro pokazati u subotu, odigrati dobru utakmicu i nadati se najboljem rezultatu za nas", rekao je Maleš.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.