Sport

Nogomet, Premiership

Mourinho: Pedro je došao igrati, pobjeđivati, uživati... Ne na odmor

Mourinho: Pedro je došao igrati, pobjeđivati, uživati... Ne na odmor

Trener Chelseaja Jose Mourinho ne skriva oduševljenje dovođenjem Pedra iz Barcelone. Portugalac ističe kako španjolski ofenzivac napokon može izaći iz sjene Messija, Neymara i Suareza te pokazati koliko vrijedi.

Na Stamford Bridge je stigao i Baba Rahman iz Augsburga pa Mourinho barem, ako ničim drugim, može biti zadovoljan transferima ovog tjedna.

"Ovog tjedna smo dobili mladog lijevog beka s velikim potencijalom i jednog od najboljih ofenzivaca na svijetu", rekao je Mourinho pa nastavio s hvalama na račun Pedra.

"On je igrač s puno iskustva i s nečim što cijenim jako puno, a to je želja da napusti velikana, želja da napusti jedan od najboljih klubova svijeta."

"On je imao sve u Barceloni, volio je klub, ali je želio otići jer je želio nešto više u karijeri, mislim da je to očit znak ambicije."

"On želi igrati svaku utakmicu. Kroz godine je osvojio sve igrajući s Messijem, Iniestom i ostalim zvijezdama, ali želi više i ja sam sretan što ima takav stav. Došao je igrati, pobjeđivati, uživati... Ne na odmor."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.