Sport

Nogomet, Premiership

Mourinho: Ovo je najgori period moje karijere, ali i fantastično iskustvo

Mourinho: Ovo je najgori period moje karijere, ali i fantastično iskustvo

Jose Mourinho neće biti kažnjen zbog ponašanja prema bivšoj liječnici Chelseaja Evi Carneiro, potvrdio je Engleski nogometni savez u srijedu.

"Gospodin Mourinho u cijeloj priči nije ispao pozitivan lik. Napravio je pogrešku zbog adrenalina za vrijeme utakmice, ali se trebao ispričati. Nije rekao ništa pa je gospođica izgubila posao. On nije prekršio pravila, ali očito nema sposobnost prosuđivanja i javnog ponašanja", rekao je Dyke, predsjednik Saveza.

Očekivao se oštar odgovor Portugalca na press konferenciji uoči utakmice protiv Southamptona.

"Posljednja dva mjeseca sam šutio pa ću tako nastaviti. Progovorit ću jednog dana kada tako odlučim. Čitam, slušam i gledam, ali šutim", izjavio je i šokirao novinare na današnjoj presici jer se zna da nikad nema dlake na jeziku.

Potom je pričao o krizi, Chelsea je treći u Ligi prvaka i 14. u Premiershipu.

"Ovo je definitivno najgori period u mojoj karijeri i najgori rezultati. Gledam na to kao na fantastično iskustvo, ali ne želim ga nikad više ponoviti. Želim da sutra završi. Iskustvo je došlo prekasno 15 godina, trebalo se dogoditi nakon tri-četiri godine, ali zbog njega ću biti bolji trener."

Chelsea od osnutka Premiershipa, novog formata 1992., nije osvojio manje bodova u uvodnih sedam utakmica. Žrtveni janjci ispali su Remy, Oscar i Falcao koji nisu niti putovali u Porto.

"Igrači znaju kada pogriješe pa ih nemam potrebu napadati. Ne znam kako je kod vas u redakcijama, ali mi se čini da nikog nije briga za vaše pogreške. Asistent mi je rekao da su trenirali fantastično dok nas nije bilo."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.