Sport

Nogomet, Kvalifikacije za EP 2016.

Torcida upala u hotel reprezentacije i tražila od Srne da bojkotiraju

Torcida upala u hotel reprezentacije i tražila od Srne da bojkotiraju

Predstavnici Torcide bili su u hotelu reprezentacije par dana uoči utakmice i tražili igrače da podrže njihov bojkot, donosi 24 sata.

Sastali su se s Darijom Srnom, pozvan je bio i Luka Modrić, ali on je odustao i nije se pojavio. Nakon sat i pol razgovora u službenom hotelu reprezentacije, Srna je navijačima poručio kako nije spreman povesti suigrače u bojkot HNS-a.

Predstavnici Torcide stigli su u hotel As kako bi od kapetana zatražili da, zajedno sa starijim i iskusnijim suigračima, podrži navijače u borbi s aktualnim vodstvom HNS-a, tako što će nakon završetka kvalifikacija odbiti igrati za reprezentaciju, sve dok su na čelu HNS-a Zdravko Mamić i Davor Šuker.

"Ako volite Hrvatsku i reprezentaciju, morate nešto napraviti, a ne samo šutke promatrati što se događa. Vaša opravdanja kako ste svjesni da je Mamić okupirao savez za svoj osobni interes, ali kako vi ne možete ništa promijeniti jer ste tu samo kako bi igrali nogomet, su pogrešna. Baš vi možete napraviti najviše, a to narod od vas ionako očekuje", poručili su navijači Srni, no on ih nije pristao podržati, a dodao je i kako će se ionako vjerojatno uskoro oprostiti od reprezentacije.

A Šukeru, Čačiću, te pogotovo povjereniku za sigurnost Cvrku ostaje na dušu kako su mogli dopustiti takvim gostima da dođu u hotel reprezentacije, kojem je inače pristup (bio) strogo zabranjen.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.