Sport

Film

Ronaldo dobio 'nogu' od Scorsesea i 20 milijuna eura!

Ronaldo dobio 'nogu' od Scorsesea i 20 milijuna eura!

Cristiano Ronaldo se spremao da u velikom stilu osvane na filmskom platnu, ali je Portugalac ipak ostao bez uloge u filmu 'Manipulator'.

Igrač Real Madrida je u najnovijem filmu Martina Scorsesea o Alessandru Protu, talijanskom poduzetniku za kojeg se šuška i da je nadahnuo mega popularni serijal '50 nijansi sive', trebao dobiti tek manju ulogu.

Ronaldo navodno nije najbolje primio odbijenicu, ali nije sve tako crno za njega jer će zaraditi 20 milijuna eura iako neće snimiti niti jedan kadar. Deset milijuna je zaslužio zbog otkaza, a navodno su cifru uspjeli poduplati njegovi odvjetnici.

"Žao nam je što je Cristiano odluku da ga povučemo iz 'Manipulatora' primio loše, ali u životu treba znati i gubiti," rekao je Scorsese Sportu.

"Film je inspiriran stvarnim životom Alessandra Prota i čini se prikladnim da i on ima pravo na svoje mišljenje. Ako Alessandro ne želi Cristiana u filmu, onda je u redu da on i ne bude tamo," zaključio je poznati redatelj.

"Ronaldo je sjajan igrač, ali to ne znači da je kralj svijeta. Ne želim ga u filmu o svom životu. Martin Scorsese je u dogovoru sa mnom. Cristiano Ronaldo neće biti u filmu," oglasio se o situaciji i Talijan Proto koji je dodao da će sam isplatiti nogometaša ako je to potrebno.

"Žao mi je ako se osjeća kao da ga ne cijenimo, ali u životu je tako - nekada pobijediš, nekada izgubiš. Ako mu stvarno moram dati 20 milijuna eura, dat ću mu ih osobno."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.