Sport

Nogomet, Liga prvaka

Srna: Trebali smo zabiti i više

Srna: Trebali smo zabiti i više

Šahtar je u 4. kolu konačno došao do pobjede u Ligi prvaka svladavši u Lavovu Malmö s uvjerljivih 4:0. Među strijelcima našao se i Darijo Srna, koji je zabio treći gol iz 11-erca, a pridružio mu se i Eduardao da Silva.

"Mogli smo zabiti još više. Pokazali smo karakter i razveselili navijače. Utakmica u Švedskoj statičnija, ovaj put smo dodali dinamiku. Od starta je bilo jasno da je gol samo pitanje vremena", rekao je Srna, koji će zbog žutog kartona propustit sljedeću utakmicu protiv Reala:

"Činilo se da me igrač srušio i da je sudac morao dosuditi 11-erac. Pogledao sam snimku, kontakt je bio očit. Nisam htio simulirati, šteta je što se to dogodilo, ali ima igrača koju me mogu zamijeniti. Napravit ćemo sve da prođemo skupinu, imamo još dvije utakmice. Klub poput našeg ne može se priuštiti da ne osigura proljeće u Europi. Trenutno smo favoriti za treće mjesto, borit ćemo se do kraja."

Mircea Lucescu smatra da je Malmö mogao i lošije proći.

"Malmö može biti sretan što je primio sam četiri gola. Imali smo više od 20 pokušaja, mogli zabiti i više. Jedino razočaranje je da će nam dva važna igrača Srna i Kučer propustiti Real."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.