Sport

Nogomet, Liga prvaka

LP, skupina F: Arsenal i Bayern uvjerljivi

LP, skupina F: Arsenal i Bayern uvjerljivi

U susretu 5. kola F skupine Lige prvaka nogometaši Dinama su na stadionu Emirates izgubili od Arsenala 0-3 i ostali bez izgleda za 'europsko proljeće'. Golove za Arsenal zabili su Mesut Ozil (29) i Alexis Sanchez (33, 69).

U drugom susretu iz ove skupine Bayern je pobijedio Olympiacos 4-0 osiguravši plasman u osminu finala i prvo mjesto u skupini. Bavarci su pobjedu osigurali u prvih 20 minuta postigavši tri gola, a u nastavku su zabili još jedan. Strijelci su bili Douglas Costa (8), Robert Lewandowski (16) , Thomas Muller (20) i Kingsley Coman (70). Bayern je od 53. minute igrao bez isključenog Holgera Badstubera.

Na ljestvici vodi Bayern sa 12 bodova, Olympiacos je drugi sa 9 bodova, Arsenal ima šest bodova, a Dinamo je na začelju s tri boda. U posljednjem kolu Dinamo će 9. prosinca ugostiti Bayern, dok će u Pireju Olympiacos i Arsenal u međusobnom susretu tražiti drugog putnika u osminu finala. Arsenalu za prolaz treba pobjeda s dva gola razlike ili s jednim razlike, ali uz najmanje tri postignuta gola.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.