Sport

Nogomet, Liga prvaka

Guardiola: Gol je naša greška, ali zadovoljan sam

Guardiola: Gol je naša greška, ali zadovoljan sam

"Krenuli smo jako loše. Zabili su sjajan gol, ali koji je bio posljedica naše greške. Nismo dobili nijedan duel. Lopta nam je bila spora, a ni teren nije pomogao", započeo je izlaganje nakon utakmice trener Bayerna Pep Guardiola pa nastavio:

"U drugom dijelu smo bili bolji, ali nije bilo bilo. Stvorili smo dovoljno šansi da nešto zabijemo. Zadovoljan sam igrom u nastavku, ali oni su bili jako dobri. Ništa, okrećemo se Münchenu. Ovo nije dobar rezultat, oni znaju igrati na rezultat."

"Saul je zabio sjajan gol, pokazao je da je odličan igrač. Zadovoljan sam kako smo igrali, iako pobjedniku ide slava", zaključio je trener Bavaraca.

"Ne idemo kući s onim što smo željeli, ali moglo je biti bolje, ali i gore. Većina navijača Atletica misli da su već u Milanu, ali treba odigrati još 90 minuta", rekao je veznjak Bayerna Xabi Alonso.

"Nedostajalo nam je agresivnosti i hrabrosti u prvom poluvremenu. Bili smo bolja momčad u drugom poluvremenu. Nažalost, nismo nagrađeni", rekao je Manuel Neuer.

"Imali smo problema na početku. U drugom poluvremenu smo kreirali puno prilika, nismo očekivali da ćemo ih toliko imati. Ali nismo zabili. Teren je bio vrlo suh. U uzvratu moramo biti bolji", rekao je Philipp Lahm.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.