Sport

Nogomet, Premiership

Mourinho: Igrači su me izdali!

Mourinho: Igrači su me izdali!

Ako je bilo imalo dvojbi, sada ih više nema: Jose Mourinho odlazi iz Chelseaja! Ne zbog poraza od vodeće momčadi lige Leicestera (gubio je ove sezone i od puno slabijih momčadi) nego zato što ni Mou više ne krije da je sasvim pukla njegova relacija s igračima.

"Leicester je zaslužio pobjedu jer bio je bolji od nas. Mi smo bili bolji 30-35 minuta, a oni sat vremena. Dva gola kakva smo primili za mene su neprihvatljiva. Pa Vardy i Mahrez izašli su jedan na jednoga s mojim igračima kada je to trebalo biti jedan na dvojicu. Osjećam da je moj rad izdan!"

"A zabili smo gol 15 minuta prije kraja, no bilo je to zapravo pet minuta prije zbog sakupljača lopti i svega sličnoga."

"Kada vam neki igrači na ključnim pozicijama ne igraju na svojoj uobičajenoj razini, teško je. Prošle sezone ja sam napravio fenomenalan posao i doveo ih iznad njihovih granica, a to uopće nije njohova razina. Ne svih, ali nekih."

Hazard je izišao zbog ozljede.

"U deset sekundi sam je tako odlučio. Mora da je ozbiljna ozljeda kad je sam donio takvu odluku. Prva mu je reakcija bila 'Ne mogu', ali potom je htio pokušati. No, onda je zaključio da ipak ne može nastaviti."

"Ja ne znam drugačije nego vrhunski i to radim svaki dan. Na treningu nema pritužbe na igrače, rade jako dobro, ali na utakmicama je sasvim drugačije."

Više nemate šanse za top 4?

"Ne, sad je jasno da nemamo."

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.