Sport

Nogomet, Premiership

Hiddink igračima Chelsea poručio da se pogledaju u ogledalo

Hiddink igračima Chelsea poručio da se pogledaju u ogledalo

Pitao sam igrače mogu li se kao veliki profesionalci pogledati u ogledalo i biti iznimno kritični i dati sve od sebe za momčad, započeo je prvu konferenciju kao trener Chelsea Guus Hiddink.

"Nadam se da će navijači podržati momčadi. Navijači mora biti važna nedavna prošlost. Momčad mora preuzeti inicijativu da se vrati na pravi kolosijek. Ono što znam iz posljednjih godina, da su oni uvijek uz klub. Na igračima je da se pokažu", rekao je Nizozemac pa nastavio:

"Prvi je dogovor da ostanem do svibnja, ali nadam se da će to biti malo duže, vidjet ćemo. To nije odluka koja se donosi preko noći, moram osjetiti strast u radu s dečkima."

Hiddink dolazi umjesto Mourinha...

"Ako pogledate njegove rekorde tijekom godina, to je nevjerojatno. Koje je naslove osvajao, iskreno ne znam koliko, i zato zaslužuje respekt. No nogomet je nepredvidiv, mislim da ne postoji trener koji u karijeri nije dobio otkaz."

Kao potencijalni pomoćnik spominje se Didier Drogba.

"Radio sam s njim prije pet ili šest godina te sam bio oduševljen što ga imam u momčadi. On je legenda u klubu i izvan njega. Jedini problem je što igra u Montrealu."

O situaciji u Chelseaju Nizozemac je rekao...

"Ne bih trebao biti ovdje, ali jesam, to je realnost. To je dokaz da stvari ne idu dobro. Ipak, drago mi je da sam se vratio jer i prije nekoliko godina sam stigao u sličnoj situaciji te ću opet pokušati pomoći. Neće biti lako popraviti stanje, ali moramo se probuditi."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.