Sport

Nogomet, Primera

Zidane od svih ljetnih pojačanja vjeruje samo Mateu Kovačiću

Zidane od svih ljetnih pojačanja vjeruje samo Mateu Kovačiću

Iako je na klupi Real Madrida proveo tek dvije utakmice, Zinedine Zidane ostavio je jako dobar dojam na igrače, ali i na navijače. Slavni je Francuz glavni trener tek 18 dana, no nekako se odmah ističe činjenica da u to vrijeme Zizou nije pokazao nikakav interes za igrače koji su došli za vrijeme ljetnog prijelaznog roka.

U 'petardama' protiv Deportiva i Sportinga Zidane se oslonio na prokušane igrače, točnije onima kojima više vjeruje, a jedini igrač kojemu je dao šansu bio je Mateo Kovačić. Casilla, Danilo, Casemiro, Čerišev i Lucas Vázquez nisu ni 'primirisali' sastavu 'los blancosa', a samo je hrvatski reprezentativac dobio zadnjih 25 minuta protiv Sportinga. Istina, utakmica je već bila rješena, no Mateo je bio taj koji je dobio priliku.

Posebno su pod povećalom Brazilci Danilo i Casemiro koji su često igrali pod vodstvom Rafaela Beniteza, no Zizou ih je ostavio sa strane.

Španjolski As proveo je anketu među svojim čitateljima i tko bi trebao zaigrati u prvoj momčadi umjesto ozlijeđenog Garetha Bale. Najviše glasova dobio je James, a Zizou bi, prema mišljenju čitatelja, trebao zaigrati u 4-4-2 sustavu u kojem bi u vezi igrali Modrić, Isco, Kroos i James.

Goal.com/eZd

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.