Sport

rukomet, sp 2017.

Večeras pratite nastup hrvatskih rukometaša na RTL-u u društvu Mirze Džombe i Gorana Šprema

Večeras pratite nastup hrvatskih rukometaša na RTL-u u društvu Mirze Džombe i Gorana Šprema
RTL

Uoči prve utakmnice hrvatske reprezentacije na Svjetskom rukometnom prvenstvu, koje se od 11. do 29. siječnja održava u Francuskoj, bivši reprezentativci i stručni komentatori RTL-a, Mirza Džomba i Goran Šprem, sinoć su se u RTL-ovu rukometnom kutku u zagrebačkom Arena Centru družili s fanovima i okinuli selfie za sreću u večerašnjem okršaju Hrvatske i Saudijske Arabije.

"Očekujemo super fotke i pola metra snijega zbog kojeg će gledatelji pred malim ekranima navijati. I očekujem, naravno, pobjedu", sažeo je kratko Mirza Džomba, koji se nada odličnoj igri naših rukometaša u večerašnjoj utakmici.

Uz rukometne legende i RTL-ova urednika i voditelja Ninu Štambuka, u postavljenom fotokiosku mogu se fotografirati svi posjetitelji koji se do ponedjeljka zateknu u Arena Centru.

Selfie s Ivanom Balićem ili intervju za RTL uspomene su koje mogu ponijeti kući, ali i s njima sudjelovati u nagradnom natječaju, i to tako da ih podijele na Facebook stranici Vrijeme je za rukomet, Francuska 2017. s hashtagom #Francuska2017, a najzanimljivije i najmaštovitije fotografije po odabiru RTL-ovih sukomentatora, Džombe i Šprema, bit će nagrađene dresom s potpisima svih hrvatskih reprezentativaca.

A upravo za njih večeras započinje lov na svjetsko rukometno zlato!

Utakmica protiv Saudijske Arabije je na programu RTL-a večeras u 20:45 sati.

No uz naš program možete biti već od 20:10 sati, kada počinje specijalna emisija "Vrijeme je za rukomet" u kojoj vas čekaju proslavljeni hrvatski reprezentativci Mirza Džomba, Goran Šprem te urednik i voditelj Nino Štambuk.


Reci što misliš!