Sport

Nogomet, Premiership

Payet: Bilić zna da sam nezadovoljan

Payet: Bilić zna da sam nezadovoljan

Dimitri Payet je na izlaznim vratima West Hama. Nije tajna da je francuski veznjak nezadovoljan lošim rezultatima momčadi ove sezone i samo je pitanje gdje će nastaviti svoju karijeru

U razgovoru za RMC je dao naslutiti da protiv odlaska u Arsenal ne bi imao apsolutno ništa, a nije zatvorio vrata ni eventualnom povratku u Francusku.

"Pročitao sam da me Wenger razmatra kao opciju koja bi popunila dio koji nedostaje u momčadi. S obzirom na to kako oni igraju, ja kao tehnički igrač bi se u toj momčadi mogao uživati. Oni se svake sezone bore za naslov," rekao je iskreno Payet pa je nastavio:

"Situacija u klubu utječe na mene, ali ja sam ambiciozna osoba. Borim se sa svojim klubom i dajem sve od sebe kako bi se izvukli iz ove teške situacije, ali ne zatvaram vrata drugim opcijama."

"Nedostaje mi Liga prvaka... Ispred mene su najbolje godine i želim igrati u najvažnijim natjecanjima."

"Ako budem morao napustiti West Ham, bit će to odrađeno prema svim pravilima i klub će dobiti svoj dio kolača. Trener razumije da mi trenutna situacija ne odgovara."

Povratak u Marseille?

"Ne zatvaram vrata ničemu. Očito, moramo vidjeti što će reći novi vlasnici Marseillea, ali svi znaju koliko sam privržen tom klubu. Dakle, zašto ne?," završio je Payet.


Reci što misliš!