Sport

Nogomet, Premiership

Bilić može odahnuti: Najbolji igrač West Hama potpisao novi ugovor

Bilić može odahnuti: Najbolji igrač West Hama potpisao novi ugovor
whufc.com

Slaven Bilić možda i nije imao puno razloga za zadovoljstvo protekle sezone, ali mu je zato posljednji tjedan sve nadoknadio

Dobro, ne vjerojatno baš sve, ali moramo se složiti da je bio poprilično dobar. Srušio je Tottenham i tako vjerojatno riješio naslov prvaka u korist Chelseaja, a sada je i osigurao ostanak jednog od najvažnijih igrača.

Michail Antonio je potpisao novi ugovor s West Hamom, potvrdio je engleski klub. Krilni igrač, koji je 'out' od početka travnja zbog ozljede, je produžio vjernost londonskoj momčadi do 2021. godine. Antonio je proglašen i najboljim igračem čekićara ove sezone, a postigao je devet pogodaka i dodao pet asistencija.

"Presretan sam, uživam u klubu i sretan sam što smo sve uspjeli riješiti već sada kako bih mogao mirno ući u novu sezonu i nastaviti s onime što sam radio i do sada", rekao je Antonio klupskoj stranici.

"Ova godina je za mene bila bolja nego prošla jer sam igrao puno više i zaslužio sam poziv u reprezentaciju, nešto o čemu sam maštao kao dijete. Nadam se da mogu nastaviti još i bolje", završio je Bilićev najbolji igrač.


Reci što misliš!