Sport

Nogomet, Liga prvaka

Pellegrini: Izgubili smo Davida Silvu

Pellegrini: Izgubili smo Davida Silvu

Manchester City je u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka izvukao "nulu" s madridskim Realom. Igrači Manuela Pellegrinija nisu imali prigoda za put do vrijedne pobjede, na koncu su se zahvaljujući Joeu Hartu spasili od poraza.

"Ovih 0:0 za nas je i dalje vrlo opasan rezultat. No, ako zabijemo u Madridu sve se okreće u našu korist. Teško je sačuvati svoju mrežu protiv ovako napadački orijentirane momčadi, tako da možemo biti ponosni na rezultat iz prve utakmice", kazao je Vincent Kompany, pa nastavio:

"Oni su nam prijetili iz kontranapada, a srećom za nas je Joe Hart imao nekoliko velikih obrana."

Niti junak utakmice Joe Hart nije razočaran ovakvim raspletom.

"Ne, nismo razočarani ovakvim rezultatom, dobro je. Spremni smo za uzvrat. Imamo vrlo dobru momčad koja može napraviti veliki rezultat u Madridu. I napraviti iznenađenje. Sve je jasno, očekuje nas velika utakmica sljedećeg tjedna", poručio je Joe Hart.

Iskusni Manuel Pellegrini očekivao je baš takvu utakmicu.

"Od ovog dvoboja nisam ništa više očekivao jer tu se igra na 180 minuta. Mi smo pokušali preuzeti kontrolu igre, a čini mi se da je Real bio zadovoljan remijem. Imali smo neke pokušaje iz daljine, a nas je u nekim situacijama spasio Joe Hart. Očekivao sam baš ovakav Real. Rezultat? kada ne postignete pogodak, uvijek morate biti zadovoljni i s 0:0", rekao je Manuel Pellegrini, pa završio:

"Željeli smo pobjedu više od Reala. Ali, nismo imali dovoljno kreativnosti u završnoj trećini. Ove sezone dobro igramo u gostima, vani smo se uspješno nadigravali s PSG-om, kijevskim Dinamom i Sevillom. Nažalost, kada smo ostali bez Davida Silve izgubili smo kontrolu lopte. Nažalost, on je ozlijedio mišić, neće biti spreman za uzvrat. Vidjet ćemo kako ćemo se snaći u Madridu tijekom uzvrata. Real će nas na domaćem travnjaku morati napasti, a to može biti naša prednost."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.