Sport

Nogomet, Liga prvaka

Neuer: Za razliku od nas, Atletico ima ubilački instinkt

Neuer: Za razliku od nas, Atletico ima ubilački instinkt

"Bilo je važno pobijediti Bayern. Radili smo jako puno kako bismo to postigli. Odrađujemo utakmicu po utakmicu i ide nam jako dobro. Proškla sezona je bila dobra, ali sada želimo još više. Imao sam sreće kod gola, sretan sam," rekao je nakon pobjede Atletica nad Bayernom 1:0, strijelac jedinog pogotka Yannick Carrasco.

"Atletico ima ubilački instinkt, mi nemamo. Danas nam je baš to nedostajalo. U Münchenu ćemo imati novu šansu da ih pobijedimo," poručio je nakon susreta Manuel Neuer.

"Bili smo agresivni i stvarali smo prilike, ali u ovakvim ih je utakmicama potrebno i zabiti," prokomentirao je Arjen Robben.

"Nije to bila dobra utakmica. Krenuli smo dobro, prvih 20 minuta odradili kako treba, a Thomas Müller je imao priliku i postići pogodak. A onda smo krenuli gubiti duele, a Atletico je imao dobre kontre. Uvijek je teško protiv Atletica kreirati prilike i pronaći rješenje u napadu. Nismo ni mogli očekivati previše prilika," rekao je Skyju Carlo Ancelotti kojemu je to bio prvi poraz na klupi Bayerna.

"Zadovoljan sam, od početka samo stvarali pritisak, to je ono što Torres i Griezmann rade. Pokušali smo zaustaviti Alonsove i Vidalove lopte," bio je kratak Diego Simeone.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.