Sport

Slavlje povodom 10. rođendana

Malonogometni turnir u organizaciji kluba Fortuna iz Draga

Malonogometni turnir u organizaciji kluba Fortuna iz Draga

U petak je malonogometni klub "Fortuna Drage" proslavio svoj deseti rođendan uz prigodan program za sve okupljene. 

Glavni dio dana bilo je odigravanje turnira na kojem su sudjelovali klubovi: "Fortuna Drage", "Mnk Drage", "Heroji Vodice" i" Sv. Ante". Turnir je bio revijalnog karaktera, što se ne bi reklo po načinu igre jer su utakmice bile pune naboja, žestine i sjajnih poteza, u čemu su gledatelji uživali. 

U finalu su "Heroji Vodice" zasluženo pobjedili, nadigravši ekipu "Sv. Ante".

Nakon završetka finalnek utakmice, uručene su nagrade, zahvalnice i priznanja.Goran Barešić-Gele dobio je priznanje za životno djelo kao osnivač "Mnk Fortuna". Mariju Milošu, kao dugogodišnjem kapetanu, uručen je pehar "Srce Fortune". Predsjednik "Heroja" iz Vodica uručio je prigodni poklon , uokvireni dres sa natpisom.

Vrhunac večeri uslijedio je kad je misica Zadarske Županije i kandidatkinja za mis Hrvatske, Ana Colić iz Draga, dovezla na kolicima svečanu rođendansku klupsku tortu s grbom "Fortune".

Navijači "Fortune", uz pjesmu i veliku bakljadu, priredili su nezaboravan ugođaj., dok je domaćin, malonogometni klub "Fortuna", priredio velik roštilj za sve okupljene, a zabava se nastavila do ranih jutarnjih sati.

.

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.