Sport

Nogometni mercato

Ibrahimović za utorak sprema 'bombastičnu' objavu

Ibrahimović za utorak sprema 'bombastičnu' objavu

Švedska je u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči početka Europskog prvenstva u Francuskoj u Solni pobijedila Wales 3-0 (Forsberg, Lustig, Guidetti), a Zlatan Ibrahimović je, kao i uvijek, bio u centru medijske pažnje, pišu 24 sata.

Bivši napadač PSG-a iskazao se asistencijom za prvi gol njegove selekcije, a u kratkom intervjuu nakon utakmice zagolicao je maštu svima koji ga posljednjih dana povezuju s transferom u Manchester United. Uskoro će sve biti poznato...

- Bit će velika obavijest u utorak, velika ljetna bomba! Osjećam se dobro, ma bolje nego dobro. Puno će toga pokrenuti ta vijest i nadam se da će svi uživati - sa smiješkom je rekao najbolji strijelac francuskog prvaka u povijesti kluba.

Iako će mnogi pomisliti da se radi o objavi transfera, sa Zlatanom treba biti oprezan. Izvještaji govore i kako bi nogometaš tada trebao lansirati - novu marku odjeće.

No talijanski novinar Tancredi Palmeri tvrdi da je Ibrahimović već potpisao jednogodišnji ugovor s klubom s Old Trafforda s mogućnošću produljenja na kojem bi trebao zaraditi oko 17 milijuna eura.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.