Sport

Nogomet, Euro 2016

Ćorluka: Luka kaže da je finale Lige prvaka lagana utakmica kakav je pritisak igrati za Hrvatsku

Ćorluka: Luka kaže da je finale Lige prvaka lagana utakmica kakav je pritisak igrati za Hrvatsku

Vedran Ćorluka propustio je trening u ponedjeljak, ali dr. Boris Nemec uvjeren je da će Čarli biti spreman za Češku. Spreman za novi boj, nakon što je onaj s Turcima završio šivan, krvav, s tri promijenjena zavoja!

"Sad sam dobro, dobio sam šavove, ali kad god bih udario glavom loptu, krv bi potekla", govorio je Ćorluka engleskim izvjestiteljima.

Hoćete li igrati iduću utakmicu?

"Mislim da nije upitno. I sa Česima će biti tvrdo kao što je bilo s Turcima, disciplinirani su, odigrali su nekoliko odličnih partija u kvalifikacijama..."

Vaš je junak prvoga kola bio Luka Modrić...

"Kad igrate s njim, nevjerojatan je, toliko radi za momčad, i napadački i obrambeno... Zato i igra u Realu, zato i jest jedan od najboljih veznjaka svijeta. Puno mu znači igranje za Hrvatsku, baš smo o tome razgovarali uoči utakmice kad smo vidjeli navijače. Velik je pritisak igrati za svoju zemlju, Luka je rekao da mu se finale Lige prvaka čini kao lagana utakmice u usporedbi s pritiskom kad se igra za reprezentaciju! A ljudi od njega očekuju čuda. Dok on za Hrvatsku želi biti i bolji nego za Real."

Ovaj put je i zabio gol...

"Pa drugi je ili treći igrač Reala, uz Balea i Ronalda, to se od njega i očekuje."

Opširnije na Goal.com


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.