Sport

Nogomet, Euro 2016

Srna: Ne treba spustiti glavu

Srna: Ne treba spustiti glavu

Kapetan Darijo Srna, koji je protiv Čeha igrao s posebnim emotivnim nabojem, ponudio je svoje viđenje doživljenog u Saint-Etienneu.

Vatreni su protiv Češke vodili 2:0, da bi naposljetku susret drugog kola Skupine D Europskog prvenstva završio 2:2.

"Ne treba spustiti glavu. Pad koncentracije i primanje dva pogotka sastavni su dio nogometa. Okrenuo bih sve na pozitivnu stranu, s igrom iz prvih 65 ili 70 minuta Hrvatska se ne treba bojati nikoga. Sve je otvoreno, možemo biti i prvi, i drugi i treći, a najvažnije je proći skupinu, to nam je bio cilj. Onda sve počinje od početka", rekao je kapetan reprezentacije Darijo Srna.

Ispuštanju pobjede kumovala su i zbivanja na tribini, iako kapetan nije sklon traženju bilo kakvog alibija.

"I to je utjecalo, poremetilo nam je koncentraciju i ostao je gorak okus zato što se sramotimo. Vodili smo 2:1 i gledali svoje navijače kako navijaju protiv nas. To je sramota i njima nije mjesto ovdje. Oni nisu Hrvati, nisu navijači Hrvatske, i oni ne vole hrvatski narod. Nije prvi puta i ne znam što više treba napraviti da oni koji imaju političku moć nešto poduzmu. To je isto sramota za Hrvatsku. Kako da igrači pronađu snagu za igru kad već naredne tri utakmice igramo pred praznim tribinama. To je dno dna", zaključio je Srna.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.