Sport

Nogomet, Premiership

Mourinho jedva dočekao kraj Eura: Agresivan sam, želim sve!

Mourinho jedva dočekao kraj Eura: Agresivan sam, želim sve!

Iako je njegov Portugal igrao važnu ulogu, a na kraju i osvojio naslov, Jose Moruinho je za vrijeme trajanja Europskog prvenstva bio neuobičajeno tih.

Pomislili su neki kako se 'posebni' možda primirio nakon novog otkaza u Chelseaju, no čim je Euro završio progovorio je i Mourinho.

"Želim sve! Nisam skroman kada su u pitanju ciljevi, agresivan sam. Želim sve, a sve znači pobjeđivati, igrati dobro, zabijati, ne primati golove - sve! Želim sve", odmah je ispalio Mourinho u najavi sezone Manchester Uniteda:

"Shvaćam da navijači puno očekuju od mene, ali i ja puno očekujem od njih. Nema šanse da ćemo biti sretni, ako ne budemo zajedno. Strast koju ovdje navijači imaju za svoj klub je nevjerojatna. Uvijek kada klub mijenja menadžera je pomalo tužan trenutak, ali to znači i otvaranje novog poglavlja. Međutim, na kraju nije niti bitno tko je menadžer i koji igrači stižu, a koji odlaze, jer Manchester United je važniji od svih nas. Dat ću sve od sebe da usrećim navijače. Ponosan sam što predstavljam ovaj klub", poručio je Mourinho.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.