Sport

Šuškanja britanskih tabloida

Dejana Lovrena supruga varala s obiteljskim prijateljem?

Dejana Lovrena supruga varala s obiteljskim prijateljem?
liverpoolfc.com

Britanski The Sun danas je objavio članak u kojem tvrdi da je glavni razlog neigranja Dejana Lovrena na ovogodišnjem Europskom nogometnom prvenstvu bračna kriza koju je prvenstveno uzrokovala afera njegove supruge Anite s obiteljskim prijateljem.

Ako je vjerovati Britancima, razlog posljednjih velikih bračnih nevolja nogometaša Dejana Lovrena, zbog kojih nije zaigrao u Francuskoj, jest afera njegove supruge Anite s kojom ima dvoje djece. Naime, kako piše britanski The Sun, Anita Lovren posljednjih mjeseci navodno je imala aferu s obiteljskim prijateljem, 26-godišnjim Darijem Torbićem s kojim se navodno viđala u Zagrebu i Liverpoolu. The Sun je čak objavio i njihovu zajedničku intimnu fotografiju kao dokaz ljubavne veze.

Kad je doznao za Anitinu prevaru u lipnju, Lovren je odlučio spasiti brak i uzeti slobodne dane, zbog čega nije mogao biti na pripremama za Europsko nogometno prvenstvo. Na Dejanovu Facebook profilu zasad nema ijedne zajedničke fotografije sa suprugom, kao ni na Instagramu.

Anitina afera, prema pisanju britanskih medija, započela je u prosincu prošle godine u Zagrebu. Brak Lovrenovih i tad je bio na klimavim nogama, zbog čega je Anita potražila utjehu u zagrljaju starog prijatelja. Nakon Anitina povratka u Liveropool, redovito su izmjenjivali SMS poruke, a u ožujku, kad je opet posjetila Zagreb, Anita je posjetila i odvjetnika konzultirajući se o razvodu.

Lovren je na ovogodišnjem ljetnom odmoru na Jadranu bio sam, ako je suditi po njegovim fotografijama na društvenim mrežama.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.