Sport

Nogomet, Liga prvaka

Buffon: Dinamo je prepun talenta

Buffon: Dinamo je prepun talenta

Juventus je ove sezone dominirao prijelaznim rokom koji za njih najvjerojatnije još nije završio, a koji je velikim dijelom planski rađen za veliki uspjeh na europskoj sceni. Ovako su 'crno-bijeli' komentirali ždrijeb skupina Lige prvaka koji je 'staru damu' smjestio uz Sevillu, Lyon i Dinamo.

"Na papiru smo možda favoriti skupine, ali ne smijemo nikoga podcijeniti. Dinamo je prepun talenta, Sevilla je respektabilna europska momčad, a Lyon dolazi iz francuske elite. Naša pojačanja će nam jako puno koristiti u tim utakmicama", rekao je legendarni Gianluigi Buffon na koga se nadovezao i sportski direktor Juventusa, Giuseppe Marotta:

"Naš je cilj proći u nokaut fazu bez obzira koje nam je protivnike donio ždrijeb. Poželjno je da osvojimo prvo mjesto u skupini. Znamo sve o Sevilli jer smo igrali protiv nje prošle sezone, kao i protiv Lyona prije nekoliko sezona. Dinamo ima reputaciju proizvodnje fantastičnih mladih igrača, a jedan od njih Marko Pjaca, je nedavno stigao u naše redove", rekao je Moratta.

Opširnije na Goal.com


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.